Включване или регистрация

Включване на регистриран потребител или регистрация на нов потребител

Регистрираите се сега,попълваики само две полета, потребителско име и вашия мобилен телефон. Можете да добавите останалите ваши дани по късно.

Искам да направя пълна регистрация

За пълна регистрация натиснете тук

бърза регистрация

Включване на регистриран потребител

Забравих пин кода

ΜАСОВИ SMS ЗА СОБСТВЕНИЦИ НА УЕБ СТРАНИЦИ


Вие сте собственик на уеб страница и искате да въведете една нова услуга за вашите посетители?

Искате ли да можете да изпращате  sms на клиенти /абонанти чрез вашата уеб страница?

Τогава  websms.bg предлага идеалното решение за вас.

Можете да 'изтеглите' упътването за взаимно свързане http api и да въведете нашите sms решения във всяка една страница която притежавате. Можете да използвате   sms услугите за да изпратите sms на  вашите посетители така че ще можете да:

Потвърдете  един абонамент

Потвърдете една регистрация

Потвърдете една поръчка

Информираите вашите клиенти за една нова оферта или нов продукт

Изпращате един нов пин код

Използвайки sms във вашата уеб страница увеличавате нейнното ниво и според начина, по които се възползвате от   sms услугите  на web sms платформа, имате възможност да опростите процедури, да увеличите вашата сигурност и изобщо да развивате качеството на предлаганите от вашата уеб страница услуги.

 SMS MAРКЕТИНГ  ще ви помогне и в привличането на нови клиенти също така и на задържане на тези, които вече са верни на вашата уеб страница.


Ако сте програмист и мислите да създадете вашата  sms фирма, предлагаме да предпочетете готовите пакети на нашите продавачи, можете да намерите повече информация за тях натискайки  тук.


Процедурата за да използвате нашите  sms решения  за собственици на уеб страници е доста проста. Най напред ще трябва да се регистрирате безплатно в  websms.bg и после следвайки  инструкциите на ръководство за свързване  http api ще можете да изпратите първия ви sms за няколко минути.