Включване или регистрация

Включване на регистриран потребител или регистрация на нов потребител

Регистрираите се сега,попълваики само две полета, потребителско име и вашия мобилен телефон. Можете да добавите останалите ваши дани по късно.

Искам да направя пълна регистрация

За пълна регистрация натиснете тук

бърза регистрация

Включване на регистриран потребител

Забравих пин кода

ВЪВЕЖДАНЕ НА ВЪЗМОЖНОСТТА ОТ ИЗПРАЩАНЕ НА МАСОВИ SMS В ПРИЛОЖЕНИЕ 

 

Ако сте фирма която създава πрограми и се нуждаете от въвеждане във вашата програма на възможноста  от масова изпращане на  sms в български мрежи, тогава има идеалното решение за вас. Можете да  'теглите' упътването за взаимно свързане  http api натискаики тук и следваики  инструкциите намиращи се в упътването да добавите още една мощна услуга във вашата  πрограма 

Защо имам нужда да добавя възможността от масово изпращане на  sms в моята програма?
Най важната причина за да добавите решението на  масови sms във вашето приложение е просто че всичките фирми имат нужда от този  страхотен уред за насърчаване  така че да бъдат помагани с увеличаването на продажбите и възхода на тяхната печалба.

Как могат моите клиенти да използват sms в своята програма?
Вашите клиенти ще имат възможност да изпращат   sms съобщения използваики критерии от тяхната база. На пример, ще могат да изпратят  sms  само на клиенти които са купили поне въднеш техните продукти или услуги, или може да желаят да изпратят sms само на клиенти над 25 години и.т.н. Тази е прицината поради която много бизнесмени предпочитат да използват sms чрез техните приложения.

Защо да избирам websms.bg като мой  sms оператор?
Високото качество на нащите услуги е най важната причина за да изберете  websms.bg като ваш sms оператор. Също така, ние сме единствената българска фирма която подкрепи кирилицата, също така и някои услуги  от преден технологически план като:

Динамично поле на подателя

Големи  sms съобщения до 459 букви

Репорти от съобщенията

Подкрепа на кирилица

Гарантирано най добрата цена

Една още причина за да бъдем предпочитани е нашите знания и нашия опит в областта на  масови  sms тъи като сме в пазара повече от 11 години и техническото обслужване може да ви помогне във всеки един проблем за малко минути.

Не загубите време и започваите с вашана регистрация на  websms.bg   и за няколко минути ще можете да започнете изпращането на вашите sms.